Tabela-5przemian

Szczegóły
Tytuł Tabela-5przemian
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Tabela-5przemian PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Tabela-5przemian PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Tabela-5przemian - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 do ksiqzki: Listoprodukt6wspozywczych 0dlywianie PigciuPrzemian wedtrug B A R B A RTAE M E L I E NEUTRALNEffiI @#ffiry CIEPTE ZbsLe: Z6o2e: ZieLorryorl<tsz Bulgur Kuskus Worzywq: Orkisz Pietruszka(na,:) Owoce: Owoce: ttl JrLt Granat Maliny Kumquat Nopoie: Mieso: Herbata z Kurczak glogu Przyprowy'. Ocet Nopoie: Sok wi6niowy Worzylvo: 7bo2e: Brukselka Amarant Prod.mleczne: Quinoa z\4o Mleko kozie Ser kozi Worzywo: Ser owczy Burak czerq/ony Przyprowy: End),'wia Bazvlia l) Pokrzlnva Bylila p^osp.O Salata lodowa Hyzopl) Jalowiec Nopoie: Koziendka Herbata czarfla Kakao Herbata Pu-Erh Kurkuma Mak Oregano O Rozmarvn (J Tymiani:k O Nopoie: Kawa czarna Kawa zboiowz. 'Wino czerwon,: ?l;xd* Zbo2e: Zbo2e: Zbo2e: g*' Slodki ry2 Polenta (grys kukurydziany) Worzywo: Proso (kasza Dynia Hokkaicto slodki smok Fenkul iaglana) Kasztany Worzywo: wewszystkich rozprowodzo Slodkieziemniaki Bataty Sma|ona cebui.a Burak warzy-wny ! kierunkoch Owoce: Dynia Kapusta chirlska Fasolka szparagowa Ober2yna Brzoskwinie i nowilzo odiy,vio Morele Groszek zielony Pieczarki Kalarepa Papryka Rodzynki Kapusta biala, Seier; bulwa i na6 wlsnre slooKle czerwona i wloska Szparagi Oleie: Marchcwka Szpinak Dyniowy Pietruszl<a(kot'zed) We2ymord Strona 2 Fasolka szp^ragowa <)betzyfia Brzosksrinie inowilzo odZy,,vio Morele Groszek zielony Pieczarki Kalarepa Papryka Rodzynki Kapusta biaia, Seler: bulwa i nai \fiSnie slodkie czerwona i wloska Szparagi Oleie: Marchewka Szpinak '$792ymord Dyniowy Pietruszka (korzef) Rzepakowy ./.temnraKt Owoce: Sojowy Owoce: Banany Przyprowy: Daktyle suszone Gruszki Cynamon Fioi Iabtka slodkie "wi.ros.o.ra Sii-ki ,urto,-t" t Orzechy: a Kokosowe Migso: 'Wolowina Prod.soiowe: f IFinii Mleko sojowe ' \fioskie Tofu Prod.mleczne: Ziemne Maslo Prod.mleczne: Pozostole: Mleko krowie Smietanaslodka Mleko kokosowe Ser z krowiego mleka Oleie: Nopoie: Przyprowy: Lniany Herbataz kopru Szafran Sezamowy 'Wanilia wloskiego Slonecznik Likier Z oliwek Slodziki: Z kielk6w Mi6d pitny Cukier trzcinowy Portwein Melasa Przy Mi6d Estra Orzechy/Nosiono: Dyni Laskowe Migdaty Pistaciowe Sezam Slonecznika Pozostole: Jajka Gnyb boczniak q- Grzlrh slrii-tpke Qan ) ' " f Grzyby leSne Nopoie: Herbata z iukrecji Sok z winop;ron Zbo2e: Przyprowy: Zbo2e: WM smokostry Owies Worzywo: Anv2 saLvlruO Estrigon,O Cebulasurowa Galka Cebulkadynka muszkatotowa Clrzan Ryz Worzywo: Rzepa czatfia Gorczyca Migso: kieruie w9619i nozewnqlrz Por Goidzlki GeS zost6j oswobodzo Migso: Ba2ant Dzik HHg"", llrrin krzv2owv ' Indyk KrollK Przepi6rka oz1K1 Kuroparwa Kminek Sarna K-'rlendraO Zaiac ttDpe,r Li6i laurowy. Nopoie: fltUczyk Wino ryZowe Majeran€k (sake) i Masala : Riffi#"t;" - Szeiyoiorek Tymiinek O il** Strqczkowe: Fasola Fasolka adzuki Groch H.Hllo' ' l Soczewica Soia czarna r 2olta fyig,'.'ft" Rvbv: Karp lf#*:.,*ff Hrn LosoS Okorl Pstr4g Migso: 'Wieprzowina Sz1.n!a sufow Pozostole: Mieso oeklovrane, Miso #edz'cjne,sdfbn. i suszone I