Tabela-5przemian
Szczegóły |
Tytuł |
Tabela-5przemian |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Tabela-5przemian PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Tabela-5przemian PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Tabela-5przemian - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
do ksiqzki:
Listoprodukt6wspozywczych
0dlywianie
PigciuPrzemian
wedtrug
B A R B A RTAE M E L I E
NEUTRALNEffiI
@#ffiry CIEPTE
ZbsLe: Z6o2e:
ZieLorryorl<tsz Bulgur
Kuskus
Worzywq: Orkisz
Pietruszka(na,:)
Owoce:
Owoce: ttl
JrLt
Granat Maliny
Kumquat
Nopoie:
Mieso: Herbata z
Kurczak glogu
Przyprowy'.
Ocet
Nopoie:
Sok wi6niowy
Worzylvo: 7bo2e:
Brukselka Amarant
Prod.mleczne: Quinoa
z\4o
Mleko kozie
Ser kozi Worzywo:
Ser owczy Burak
czerq/ony
Przyprowy: End),'wia
Bazvlia l) Pokrzlnva
Bylila p^osp.O Salata lodowa
Hyzopl)
Jalowiec Nopoie:
Koziendka Herbata czarfla
Kakao Herbata Pu-Erh
Kurkuma
Mak
Oregano O
Rozmarvn (J
Tymiani:k O
Nopoie:
Kawa czarna
Kawa zboiowz.
'Wino
czerwon,:
?l;xd*
Zbo2e: Zbo2e: Zbo2e:
g*'
Slodki ry2 Polenta (grys
kukurydziany)
Worzywo: Proso (kasza
Dynia Hokkaicto
slodki
smok Fenkul iaglana)
Kasztany Worzywo:
wewszystkich
rozprowodzo Slodkieziemniaki Bataty
Sma|ona cebui.a Burak warzy-wny
!
kierunkoch Owoce:
Dynia Kapusta chirlska
Fasolka szparagowa Ober2yna
Brzoskwinie
i nowilzo
odiy,vio Morele
Groszek zielony Pieczarki
Kalarepa Papryka
Rodzynki Kapusta biala, Seier; bulwa i na6
wlsnre slooKle
czerwona i wloska Szparagi
Oleie: Marchcwka Szpinak
Dyniowy Pietruszl<a(kot'zed) We2ymord
Strona 2
Fasolka szp^ragowa <)betzyfia
Brzosksrinie
inowilzo
odZy,,vio Morele
Groszek zielony Pieczarki
Kalarepa Papryka
Rodzynki Kapusta biaia, Seler: bulwa i nai
\fiSnie slodkie czerwona i wloska Szparagi
Oleie: Marchewka Szpinak
'$792ymord
Dyniowy Pietruszka (korzef)
Rzepakowy ./.temnraKt
Owoce:
Sojowy Owoce: Banany
Przyprowy: Daktyle suszone Gruszki
Cynamon Fioi Iabtka slodkie
"wi.ros.o.ra
Sii-ki ,urto,-t" t
Orzechy: a
Kokosowe Migso:
'Wolowina
Prod.soiowe: f
IFinii Mleko sojowe '
\fioskie Tofu
Prod.mleczne:
Ziemne Maslo Prod.mleczne:
Pozostole: Mleko krowie Smietanaslodka
Mleko kokosowe Ser z krowiego mleka Oleie:
Nopoie: Przyprowy: Lniany
Herbataz kopru Szafran Sezamowy
'Wanilia
wloskiego Slonecznik
Likier Z oliwek
Slodziki: Z kielk6w
Mi6d pitny Cukier trzcinowy
Portwein Melasa Przy
Mi6d Estra
Orzechy/Nosiono:
Dyni
Laskowe
Migdaty
Pistaciowe
Sezam
Slonecznika
Pozostole:
Jajka
Gnyb boczniak
q- Grzlrh slrii-tpke Qan )
' " f Grzyby leSne
Nopoie:
Herbata z iukrecji
Sok z winop;ron
Zbo2e: Przyprowy: Zbo2e:
WM
smokostry
Owies
Worzywo:
Anv2
saLvlruO
Estrigon,O
Cebulasurowa Galka
Cebulkadynka muszkatotowa
Clrzan
Ryz
Worzywo:
Rzepa
czatfia
Gorczyca Migso:
kieruie
w9619i nozewnqlrz Por Goidzlki GeS
zost6j
oswobodzo
Migso:
Ba2ant
Dzik
HHg"",
llrrin krzv2owv
'
Indyk
KrollK
Przepi6rka
oz1K1
Kuroparwa Kminek
Sarna K-'rlendraO
Zaiac ttDpe,r
Li6i laurowy.
Nopoie: fltUczyk
Wino ryZowe Majeran€k
(sake) i
Masala :
Riffi#"t;" -
Szeiyoiorek
Tymiinek O
il**
Strqczkowe:
Fasola
Fasolka adzuki
Groch
H.Hllo' ' l Soczewica
Soia czarna r 2olta
fyig,'.'ft" Rvbv:
Karp
lf#*:.,*ff
Hrn
LosoS
Okorl
Pstr4g
Migso:
'Wieprzowina
Sz1.n!a sufow Pozostole:
Mieso oeklovrane, Miso
#edz'cjne,sdfbn. i
suszone I