Spaghetti alla marinara
Szczegóły |
Tytuł |
Spaghetti alla marinara |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Spaghetti alla marinara PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Spaghetti alla marinara PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Spaghetti alla marinara - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
SPAGHETTI ALLA MARINARA
Składniki: Wykonanie:
Cebulę podsmażyć, dodać pomidory, owoce morza i
• 0,5 kg śmietanę, podgotować. Dodać przyprawy i bazylię.
pomidorów bez Serwować do spaghetti ugotowanego "al dente".
skórki Można skropić cytryną. Na wierzchu posypać startym
parmezanem
• 2 cebule
• 200 ml
śmietany
• sól, pieprz,
pęczek bazylii
• 1 puszka
owoców morza
(około 100 g)
• parmezan lub
inny żółty ser
• olej