Spaghetti alla marinara

Szczegóły
Tytuł Spaghetti alla marinara
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Spaghetti alla marinara PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Spaghetti alla marinara PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Spaghetti alla marinara - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 SPAGHETTI ALLA MARINARA Składniki: Wykonanie: Cebulę podsmażyć, dodać pomidory, owoce morza i • 0,5 kg śmietanę, podgotować. Dodać przyprawy i bazylię. pomidorów bez Serwować do spaghetti ugotowanego "al dente". skórki Można skropić cytryną. Na wierzchu posypać startym parmezanem • 2 cebule • 200 ml śmietany • sól, pieprz, pęczek bazylii • 1 puszka owoców morza (około 100 g) • parmezan lub inny żółty ser • olej