Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy

Szczegóły
Tytuł Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z fasolki szparagowej i polędwicy Składniki Po dużej puszce lub słoiku żółtej i zielonej konserwowej fasolki szparagowej, 20 dag polędwicy sopockiej lub szynki Sposób przyrządzania Sos: pół szklanki kremówki, sok z jednej cytryny, mała cebula, cukier, pieprz, sól, cytry- na do dekoracji Fasolkę wyjąć z puszki i osączyć. Polędwicę pokroić w wąskie paseczki. Sok z cytryny wymieszać ze śmietaną, posiekaną cebulką i przy- prawami. Osączoną fasolkę promieniście ułożyć na półmisku (na przemian żółtą i zieloną), polać sosem. Na wierzchu ułożyć pokrojoną wędlinę. Cytrynę starannie wyszorować szczoteczką pod bieżącą ciepłą wodą. Udekorować plasterkami cytryny. (100 g - 80 kcal).