Pizza z grzybami i parmezanem

Szczegóły
Tytuł Pizza z grzybami i parmezanem
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Pizza z grzybami i parmezanem PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Pizza z grzybami i parmezanem PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Pizza z grzybami i parmezanem - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Pizza z grzybami i parmezanem Składniki: ciasto (przepis na puszyste ciasto/przepis na cienkie ciasto) 300g świeżych borowików 1 ząbek czosnku oliwa z oliwek sól świeżo zmielony czarny pieprz 1 por 4 pomidory świeżo starty parmezan Sposób przygotowania: Przygotuj ciasto zgodnie z przepisem. Borowiki umyj, pokrój w paski i przesmaż na oliwie z oliwek, wraz z rozgniecionym ząbkiem czosnku i pokrojonym porem. Dopraw solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Na cieście rozłóż grzyby. Wstaw pizzę do piekarnika na ok. 20 minut. W międzyczasie pomidory sparz i pokrój w plasterki. Wyjmij pizzę, rozłóż na niej pomidory, lekko skrop oliwą z oliwek, dopraw pieprzem i posyp świeżo startym parmezanem. Podawaj natychmiast. Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl! Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziesz na stronie e-spaghetti.pl! Polecamy książki: