Pizza z grzybami i parmezanem
Szczegóły |
Tytuł |
Pizza z grzybami i parmezanem |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Pizza z grzybami i parmezanem PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Pizza z grzybami i parmezanem PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Pizza z grzybami i parmezanem - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Pizza z grzybami i parmezanem
Składniki:
ciasto (przepis na puszyste ciasto/przepis na cienkie ciasto)
300g świeżych borowików
1 ząbek czosnku
oliwa z oliwek
sól
świeżo zmielony czarny pieprz
1 por
4 pomidory
świeżo starty parmezan
Sposób przygotowania:
Przygotuj ciasto zgodnie z przepisem.
Borowiki umyj, pokrój w paski i przesmaż na oliwie z oliwek, wraz z rozgniecionym ząbkiem
czosnku i pokrojonym porem. Dopraw solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Na cieście rozłóż grzyby. Wstaw pizzę do piekarnika na ok. 20 minut. W międzyczasie pomidory
sparz i pokrój w plasterki. Wyjmij pizzę, rozłóż na niej pomidory, lekko skrop oliwą z oliwek,
dopraw pieprzem i posyp świeżo startym parmezanem. Podawaj natychmiast.
Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl!
Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziesz na stronie e-spaghetti.pl!
Polecamy książki: