Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita
Szczegóły |
Tytuł |
Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita
This Outback margarita selection will handily quench,
soothe and ring the bell in your clock tower -- just what
the doctor ordered for a hot summer evening fiesta. A mildly
fruity on-the-rocks margarita is powerful ammunition in any
home bartender's arsenal of party cocktails. I like tequila.
Tequila is my friend. But get to the bottom of too many of
these tasty pink drinks and you'll feel like a used pinata
in the morning.
1 1/4 ounces Margaritaville gold tequila (1 shot)
3/4 ounce triple sec
3 ounces (approx. 1/3 cup) cup sweet and sour mix
3 ounces (approx. 1/3 cup) cranberry juice
3/4 ounce Grand Marnier
wedge of lime
Optional
margarita salt (for rim of glass)
1. If you want salt on the rim of your glass, moisten the rim
of a 16-ounce mug (or glass) and dip it in margarita salt.
2. To make the drink, fill the glass with ice.
3. Add the tequila, triple sec, then some sweet and sour mix
and cranberry juice (in equal amounts -- about 1/3 cup each
should do it) to within a half-inch of the top of the glass. Stir.
4. Splash a half shot of Grand Marnier over the top of the drink.
5. Add a wedge of lime and serve with a straw.
Makes 1 serving.