Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita

Szczegóły
Tytuł Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Outback Steakhouse® Coral Reef 'Rita This Outback margarita selection will handily quench, soothe and ring the bell in your clock tower -- just what the doctor ordered for a hot summer evening fiesta. A mildly fruity on-the-rocks margarita is powerful ammunition in any home bartender's arsenal of party cocktails. I like tequila. Tequila is my friend. But get to the bottom of too many of these tasty pink drinks and you'll feel like a used pinata in the morning. 1 1/4 ounces Margaritaville gold tequila (1 shot) 3/4 ounce triple sec 3 ounces (approx. 1/3 cup) cup sweet and sour mix 3 ounces (approx. 1/3 cup) cranberry juice 3/4 ounce Grand Marnier wedge of lime Optional margarita salt (for rim of glass) 1. If you want salt on the rim of your glass, moisten the rim of a 16-ounce mug (or glass) and dip it in margarita salt. 2. To make the drink, fill the glass with ice. 3. Add the tequila, triple sec, then some sweet and sour mix and cranberry juice (in equal amounts -- about 1/3 cup each should do it) to within a half-inch of the top of the glass. Stir. 4. Splash a half shot of Grand Marnier over the top of the drink. 5. Add a wedge of lime and serve with a straw. Makes 1 serving.