Entenmann's Apple Crumb Cake

Szczegóły
Tytuł Entenmann's Apple Crumb Cake
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Entenmann's Apple Crumb Cake PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Entenmann's Apple Crumb Cake pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Entenmann's Apple Crumb Cake Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Entenmann's Apple Crumb Cake Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Entenmann's Apple Crumb Cake 1/3 cup Butter 4 Granny Smith Apples ¾ cup Sugar 1 tsp Lemon peel ½ tsp Cinnamon 1/8 tsp Mace 1/3 cup Currants 2½ cups Flour 3 tbsp Sugar ½ tsp Salt 1 package Active dry yeast ¾ cup Water 1/3 cup Butter 1 Egg 1 tsp Lemon peel ¾ cup Chopped pecans 6 tbsp Flour ¼ cup Confectioner's sugar 3 tbsp Butter ¼ tsp Cinnamon Melt butter in large skillet. Pare,core and slice apples to ½" pieces. Add apples to butter and cook, stirring, 8 minutes until tender. stir in sugar, peel, cinnamon, mace and currants. Cook 15 minutes, stirring until thickened. Cool. In large bowl, combine 1 cup flour, sugar, salt and yeast. In small saucepan, combine water and butter. Heat on low flame until 120°F Gradually add to dry ingredients. Beat 2 minutes, Beat in egg, peel and ¾ cup flour. With mixer, beat 2 minutes. Add remaining flour, stir in. Cover, let rest 20 minutes. Grease 2 baking sheets. Place half the dough on well floured work surface, roll to 14"x12". Place on sheet. Spread ½ filling lengthwise down center of the dough. Starting about ¾" for filling, cut 1" wide strips diagonally from filling to edges of dough. Alternately fold opposite strips of dough at angles across filling. Fold ends over filling. Brush large piece of waxed paper with vegetable oil. Loosely cover sheet. Top with plastic wrap. Refrigerate 2 hours. Uncover, let stand at room temperature 10 minutes. Preheat oven to 375°F. Combine rest of ingredients for topping. Sprinkle over loaves. Bake 30-35 minutes until lightly browned. Remove from sheet. Cool.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!