Entenmann's Apple Crumb Cake
Szczegóły |
Tytuł |
Entenmann's Apple Crumb Cake |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Entenmann's Apple Crumb Cake PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Entenmann's Apple Crumb Cake PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Entenmann's Apple Crumb Cake - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Entenmann's Apple Crumb Cake
1/3 cup Butter
4 Granny Smith Apples
¾ cup Sugar
1 tsp Lemon peel
½ tsp Cinnamon
1/8 tsp Mace
1/3 cup Currants
2½ cups Flour
3 tbsp Sugar
½ tsp Salt
1 package Active dry yeast
¾ cup Water
1/3 cup Butter
1 Egg
1 tsp Lemon peel
¾ cup Chopped pecans
6 tbsp Flour
¼ cup Confectioner's sugar
3 tbsp Butter
¼ tsp Cinnamon
Melt butter in large skillet. Pare,core and slice apples
to ½" pieces. Add apples to butter and cook, stirring,
8 minutes until tender. stir in sugar, peel, cinnamon,
mace and currants. Cook 15 minutes, stirring until thickened.
Cool.
In large bowl, combine 1 cup flour, sugar, salt and yeast.
In small saucepan, combine water and butter. Heat on low flame
until 120°F Gradually add to dry ingredients. Beat 2 minutes,
Beat in egg, peel and ¾ cup flour. With mixer, beat 2 minutes.
Add remaining flour, stir in. Cover, let rest 20 minutes.
Grease 2 baking sheets. Place half the dough on well floured
work surface, roll to 14"x12". Place on sheet. Spread ½ filling
lengthwise down center of the dough. Starting about ¾" for filling,
cut 1" wide strips diagonally from filling to edges of dough.
Alternately fold opposite strips of dough at angles across filling.
Fold ends over filling. Brush large piece of waxed paper with
vegetable oil. Loosely cover sheet. Top with plastic wrap.
Refrigerate 2 hours.
Uncover, let stand at room temperature 10 minutes. Preheat oven
to 375°F. Combine rest of ingredients for topping. Sprinkle over
loaves.
Bake 30-35 minutes until lightly browned. Remove from sheet. Cool.