EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP
Szczegóły |
Tytuł |
EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP - podejrzyj 20 pierwszych stron:
EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP
Categories: Soups, Mexican
Yield: 4 servings
1 qt Chicken stock 1 c Julienne-cut tomatoes
2 Limes; (just the juice) 1/2 c Julienne-cut red onion
1 t Dried Mexican oregano 1 T Minced cilantro
1 t Dried basil 4 oz Jalapeno Jack cheese; cubed
1 t Pureed chipotle chile 2 Corn tortillas;cut in strip
s
1 Bay leaf 1 Avocado*
Salt & White pepper 4 Lime slices
2 Chicken breast halves* 4 Cilantro sprigs
*Note- Chicken breasts should be cooked and shredded. Avocado, peeled,
pitted and sliced. Combine stock, lime juice, oregano, basil, pureed
chipotle and bay leaf in stockpot. Season to taste with salt and white
pepper. Bring to boil. Simmer 15 minutes.
Add shredded chicken, tomatoes, red onion and cilantro. Bring to boil.
Simmer 5 minutes. Adjust seasonings to taste. Ladle very hot soup into
warm soup bowls. Drop in cheese cubes. Garnish each serving with a few
tortilla strips, avocado slices, lime slice and cilantro sprig. Makes
about 1 quart.