EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP

Szczegóły
Tytuł EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP - podejrzyj 20 pierwszych stron:

EL TORITO CHICKEN AND LIME SOUP Categories: Soups, Mexican Yield: 4 servings 1 qt Chicken stock 1 c Julienne-cut tomatoes 2 Limes; (just the juice) 1/2 c Julienne-cut red onion 1 t Dried Mexican oregano 1 T Minced cilantro 1 t Dried basil 4 oz Jalapeno Jack cheese; cubed 1 t Pureed chipotle chile 2 Corn tortillas;cut in strip s 1 Bay leaf 1 Avocado* Salt & White pepper 4 Lime slices 2 Chicken breast halves* 4 Cilantro sprigs *Note- Chicken breasts should be cooked and shredded. Avocado, peeled, pitted and sliced. Combine stock, lime juice, oregano, basil, pureed chipotle and bay leaf in stockpot. Season to taste with salt and white pepper. Bring to boil. Simmer 15 minutes. Add shredded chicken, tomatoes, red onion and cilantro. Bring to boil. Simmer 5 minutes. Adjust seasonings to taste. Ladle very hot soup into warm soup bowls. Drop in cheese cubes. Garnish each serving with a few tortilla strips, avocado slices, lime slice and cilantro sprig. Makes about 1 quart.