Boston Chicken Cranberry Sauce

Szczegóły
Tytuł Boston Chicken Cranberry Sauce
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Boston Chicken Cranberry Sauce PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Boston Chicken Cranberry Sauce PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Boston Chicken Cranberry Sauce - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Boston Chicken Cranberry Sauce Categories: Copycat, Sauces, Fruits Yield: 3 cups -patdwigans fwds07a 1 lb Can jellied cranberry sauce 10 oz Jar Smucker's Simply Fruit -Orange Marmalade 1/4 ts Ground ginger 2 c Fresh cranberries; each -sliced 2 or 3 pcs horizont. 1/3 c Walnuts; chop fine in 2-quart saucepan, over medium-to-low heat, use rubber bowl scraper to stir together jellied sauce, marmalade and ginger until melted, about 6-8 minutes. Add the sliced cranberries, keeping sauce on low. Stir often. Continue cooking and stirring often until cranberries are no longer white and taste tender to the bite (not soft, but not too crisp). Stir in walnuts. When cooled to lukewarm, refrigerate, covered and use with a week to 10 days. Should freeze well to be used within 4 months.