Boston Chicken Cranberry Sauce
Szczegóły |
Tytuł |
Boston Chicken Cranberry Sauce |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Boston Chicken Cranberry Sauce PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Boston Chicken Cranberry Sauce PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Boston Chicken Cranberry Sauce - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Boston Chicken Cranberry Sauce
Categories: Copycat, Sauces, Fruits
Yield: 3 cups
-patdwigans fwds07a
1 lb Can jellied cranberry sauce
10 oz Jar Smucker's Simply Fruit
-Orange Marmalade
1/4 ts Ground ginger
2 c Fresh cranberries; each
-sliced 2 or 3 pcs horizont.
1/3 c Walnuts; chop fine
in 2-quart saucepan, over medium-to-low heat, use
rubber bowl scraper to stir together jellied sauce,
marmalade and ginger until melted, about 6-8 minutes.
Add the sliced cranberries, keeping sauce on low. Stir
often. Continue cooking and stirring often until
cranberries are no longer white and taste tender to
the bite (not soft, but not too crisp). Stir in
walnuts. When cooled to lukewarm, refrigerate, covered
and use with a week to 10 days. Should freeze well to
be used within 4 months.