Boston Chicken Cranberry Sauce
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Boston Chicken Cranberry Sauce |
Rozszerzenie: |
Boston Chicken Cranberry Sauce PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Boston Chicken Cranberry Sauce pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Boston Chicken Cranberry Sauce Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Boston Chicken Cranberry Sauce Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Boston Chicken Cranberry Sauce
Categories: Copycat, Sauces, Fruits
Yield: 3 cups
-patdwigans fwds07a
1 lb Can jellied cranberry sauce
10 oz Jar Smucker's Simply Fruit
-Orange Marmalade
1/4 ts Ground ginger
2 c Fresh cranberries; each
-sliced 2 or 3 pcs horizont.
1/3 c Walnuts; chop fine
in 2-quart saucepan, over medium-to-low heat, use
rubber bowl scraper to stir together jellied sauce,
marmalade and ginger until melted, about 6-8 minutes.
Add the sliced cranberries, keeping sauce on low. Stir
often. Continue cooking and stirring often until
cranberries are no longer white and taste tender to
the bite (not soft, but not too crisp). Stir in
walnuts. When cooled to lukewarm, refrigerate, covered
and use with a week to 10 days. Should freeze well to
be used within 4 months.