BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING
Szczegóły |
Tytuł |
BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING - podejrzyj 20 pierwszych stron:
BOB "OVEN'S " COLONIAL DRESSING
Recipe By :
Serving Size : 1 Preparation Time :0:00
Categories : Copycat Dressings
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
1 c Water
1/8 c Cornstarch
1/2 c Vinegar -- light or dark
1 c Sugar
1 t Onion powder
1 tb Salt
1/4 c Butter or margarine
1/2 ts Pepper
1 t Celery salt
1 tb Celery seed
Put water and cornstarch
into blender on High speed for 1 minute or until
smooth. Transfer to a 2 1/2 qt. saucepan. Cook mixture
over Medium High heat, stirring constantly as you
begin to add each of the remaining ingredients,
stirring well after each addition. Cook and continue
stirring until it begins to thicken and become quite
smooth. Let it cool completel before pouring into a
refrigerator container. Cap tightly. Kepps for about
weeks. Do Not Freeze. Makes 2
1/2 cups. Variations: Creamy Italian Colonial:
to one recipe (above) add 1 Tbsp. prepared mustard, 1
Tbsp. light corn syrup, 1 Tbsp. dry oregano leaves,
1/2 tsp. garlic powder and 1/2 cup mayonnaise. Stir to
combine well. Keep refrigerated. Makes about 3 cups.
Do Not Freeze. Catalina Colonial: To one recipe
(above) add: 1 cup catsup and 1/2 cup sweet pickle
relish. Makes 3 1/2 cups. Creamy Onion Dressing: To
one recipe (above) stir in: 8 ounce carton onion chip
dip. Makes 3 cups. Do Not Freeze. Slaw Dressing: To
one recipe (above) stir in: 1/2 cup sour cream, 1/2
cup mayonnaise. Use within one week of preparing.
Makes 3 cups. Do Not Freeze.