BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING

Szczegóły
Tytuł BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

BOB OVEN'S COLONIAL DRESSING Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

BOB "OVEN'S " COLONIAL DRESSING Recipe By : Serving Size : 1 Preparation Time :0:00 Categories : Copycat Dressings Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 1 c Water 1/8 c Cornstarch 1/2 c Vinegar -- light or dark 1 c Sugar 1 t Onion powder 1 tb Salt 1/4 c Butter or margarine 1/2 ts Pepper 1 t Celery salt 1 tb Celery seed Put water and cornstarch into blender on High speed for 1 minute or until smooth. Transfer to a 2 1/2 qt. saucepan. Cook mixture over Medium High heat, stirring constantly as you begin to add each of the remaining ingredients, stirring well after each addition. Cook and continue stirring until it begins to thicken and become quite smooth. Let it cool completel before pouring into a refrigerator container. Cap tightly. Kepps for about weeks. Do Not Freeze. Makes 2 1/2 cups. Variations: Creamy Italian Colonial: to one recipe (above) add 1 Tbsp. prepared mustard, 1 Tbsp. light corn syrup, 1 Tbsp. dry oregano leaves, 1/2 tsp. garlic powder and 1/2 cup mayonnaise. Stir to combine well. Keep refrigerated. Makes about 3 cups. Do Not Freeze. Catalina Colonial: To one recipe (above) add: 1 cup catsup and 1/2 cup sweet pickle relish. Makes 3 1/2 cups. Creamy Onion Dressing: To one recipe (above) stir in: 8 ounce carton onion chip dip. Makes 3 cups. Do Not Freeze. Slaw Dressing: To one recipe (above) stir in: 1/2 cup sour cream, 1/2 cup mayonnaise. Use within one week of preparing. Makes 3 cups. Do Not Freeze.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!