Sałatka wiedeńska

Szczegóły
Tytuł Sałatka wiedeńska
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka wiedeńska PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka wiedeńska PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka wiedeńska - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka wiedeńska Składniki 50 dag szynki konserwowej, 30 dag twardych pomidorów, 2 jaja ugotowane na twardo, 2 ogórki kiszone, 20 dag majonezu, 2 łyżki śmietany 12-proc., pęczek koperku lub natki pietruszki, 2 łyżki sparzonych kiełków soi, sól, pieprz Sposób przyrządzania Pomidory, ogórki, jaja i szynkę pokroić w kostkę. Wymieszać z majonezem i śmietaną. Przyprawić posiekaną zieleniną, kiełkami, pieprzem i solą. Doskonale smakuje z pieczywem.