Rurki zapiekane

Szczegóły
Tytuł Rurki zapiekane
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Rurki zapiekane PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Rurki zapiekane PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Rurki zapiekane - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 RURKI ZAPIEKANE Składniki: Wykonanie: W dużej ilości posolonej wody gotujemy makaron "al • makaron — dente", odcedzamy i mieszamy razem z masłem, rurki następnie dodajemy śmietanę (jeżeli śmietana jest bardzo gęsta dodać odrobinę mleka) starty ser parmezan, odrobinę soli i pieprzu. Wykładamy połowę • masło przygotowanego makaronu na wysoka blaszkę, następnie rozkładamy na całej powierzchni pokrojoną w kostkę mozzarellę, przykrywamy całość drugą połową makaronu. Posypujemy tartą bułką, kładąc na końcu na • 1 szklanka powierzchni kilka malutkich kawałków masła. Wstawiamy gęstej całość do gorącego piekarnika i zapiekamy około 20 śmietany (na minut. 4 osoby) • 2 mozarelle (na 4 osoby) • 100 g. parmezanu • bułka tarta • sól, pieprz