Kraft® Shake'n Bake® (Original)

Szczegóły
Tytuł Kraft® Shake'n Bake® (Original)
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Kraft® Shake'n Bake® (Original) PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Kraft® Shake'n Bake® (Original) pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Kraft® Shake'n Bake® (Original) Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Kraft® Shake'n Bake® (Original) Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Kraft® Shake'n Bake® (Original) Need a recipe that copies Shake'n Bake in a pinch? Or maybe you don't feel like going to the store for the real thing. Here's the TSR solution for a quick clone that will give you the same texture and flavor of Kraft Shake'n Bake using very common ingredients. You may notice the color is a bit different in this clone when compared to the real thing. That's because this recipe doesn't include beet powder - a hard to find ingredient that lends a dark orange tint to the original. But after you sink your teeth into the chicken (baked the same way as described on the Shake'n Bake box) and you'll swear it's the same stuff. When you're ready to get shaking and baking, use this breading on 2 1/2 pounds of chicken pieces or on 2 pounds of boneless, skinless chicken breasts. 1/2 cup plus 1 tablespoon corn flake crumbs 2 teaspoons all-purpose flour 1 teaspoon salt 1/4 teaspoon paprika 1/4 teaspoon sugar scant 1/4 teaspoon garlic powder scant 1/4 teaspoon onion powder 1. Combine all ingredients in a small bowl and stir to combine. 2. Prepare chicken following the same technique as described on the box of the original mix using 2 1/2 lbs. of bone-in chicken (6 to 8 pieces, with or without skin) or 2 lbs. boneless skinless chicken breast halves. Preheat your oven to 400 degrees, then moisten the chicken with water. Use a large plastic bag for the coating and use the same steps as described on the original package: "Shake moistened chicken, 1 to 2 pieces at a time, in shaker bag with coating mixture. Discard any remaining mixture and bag. Bake at 400 degrees in ungreased or foil-lined 15 x 10 x 1-inch baking pan until cooked through - BONE-IN: 45 minutes/BONELESS: 20 minutes." Serves 4.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!