Koktajl z awokado i krewetek

Szczegóły
Tytuł Koktajl z awokado i krewetek
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Koktajl z awokado i krewetek PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Koktajl z awokado i krewetek PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Koktajl z awokado i krewetek - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Koktajl z awokado i krewetek Składniki 2 dojrzałe awokado, puszka lub 20 dag mrożonych krewetek, nieduża cykoria, 2 łyżki małych cebulek marynowanych, kilka liści sałaty kędzierzawej. Sos: 3 łyżki majonezu, łyżka keczupu, łyżka whisky lub brandy, pieprz, sól Sposób przyrządzania Awokado przekroić, obrać, pokroić w kostkę i natychmiast wymieszać z osączonymi cebulkami. Z cykorii wyciąć gorzki środek, a liście pokroić w paski, opłukać, starannie osączyć. Krewetki konserwowe osączyć, a mrożone włożyć do wrzątku na 3 min, osączyć na sitku i ostudzić. Składniki sosu połączyć i wymieszać z warzywami oraz krewetkami. Podawać w pucharkach, wyłożonych kawałkami liści sałaty kędzierzawej.