Jaś fasola

Szczegóły
Tytuł Jaś fasola
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Jaś fasola PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Jaś fasola PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Jaś fasola - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Jaś fasola Składniki 30 dag fasoli Jaś, 3 ogórki konserwowe, por, 4 ząbki czosnku, łyżka świeżych posiekanych liści cząbru lub łyżeczka suszonego. Sos: 3 łyżki keczupu, 3 łyżki oliwy, pieprz, sól Sposób przyrządzania Fasolę zalać dużą ilością wrzątku i odstawić na 2 godz. Następnie osączyć i ugotować w świeżej osolonej wodzie. Odlać i ostudzić. Ogórki pokroić w półkrążki, por - w krążki. Dodać przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. Do keczupu dolewać - po kilka kropli - oliwę, cały czas ucierając. Warzywa wymieszać z sosem.