Hard Rock Cafe Baked Potato Soup

Szczegóły
Tytuł Hard Rock Cafe Baked Potato Soup
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Hard Rock Cafe Baked Potato Soup PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Hard Rock Cafe Baked Potato Soup PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Hard Rock Cafe Baked Potato Soup - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Hard Rock Cafe Baked Potato Soup 8 Bacon slices - fried & crumbled 1 cup Yellow onions - diced 2/3 cups Flour 6 cups Chicken stock - hot 4 cups Potatoes - baked, diced & Peeled 2 cups Heavy cream ź cup Parsley - chopped 1˝ tsp Granulated garlic 1˝ tsp Salt 1˝ tsp Red pepper sauce 1˝ tsp Coarse black pepper 1 cup Cheddar cheese - grated ź cup Green onions - diced Chop bacon; reserve. Cook onions in remaining drippings over medium high heat until transparent, about 3 minutes. Add flour, stirring to prevent lumps; cook for 3-5 minutes, until mixture just begins to turn golden. Add chicken stock grdually, whisking to prevent lumps until liquid thickens. Reduce heat to simmer and add potatoes, cream, chopped bacon, parsley, garlic, basil, salt, pepper sauce and plack pepper. Simmer for 10 minutes; do not allow to boil. Add grated cheese and green onions, heat until cheese melts smoothly. Garnish each serving as desired with chopped bacon, grated cheese and chopped parsley. Makes 8 Servings.