Famous Amos Chocolate Chip Cookies

Szczegóły
Tytuł Famous Amos Chocolate Chip Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Famous Amos Chocolate Chip Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Famous Amos Chocolate Chip Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Famous Amos Chocolate Chip Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Famous Amos Chocolate Chip Cookies Recipe By : Serving Size : 1 Preparation Time :0:00 Categories : Desserts Cookies Low-Fat Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- -----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A----- 1/2 pound Butter or margarine 1 cup Light brown sugar -- packed 1 cup Sugar 3 Eggs 3 cups Bisquick 1 cup Cornstarch 1/2 cup Nonfat milk powder 2 tablespoons Sanka or coffee powder 1 tablespoon Unsweetened cocoa powder 1 tablespoon Vanilla 1 Package semi-sweet chocolate pieces -- (12 ounces) 4 ounces Pecans -- well-chopped With electric mixer, high speed, cream butter until light and fluffy. Beat in sugars, beating until very creamy. Beat in eggs, then each remaining ingredient, except chips and pecans When dough is smooth, work in chips and pecans with spoon. Make grape-sized pieces of dough for each cookie, placing 1" apart on ungreased sheet. Bake at 350~ for 14 minutes or until golden brown. 12 dozen itsy bitsy cookies. Freeze unbaked cookie dough to thaw, shape and bake in 4 months.