Cordon bleu
Szczegóły |
Tytuł |
Cordon bleu |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Cordon bleu PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Cordon bleu PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Cordon bleu - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
CORDON BLEU
Składniki: Wykonanie:
Rozbite i wymoczone w mleku sznycle nacieramy
• 4 sznycle czosnkiem i tymiankiem, solimy i pieprzymy. W środek
cielęce albo 4 wkładamy plasterki sera i szynki, spinamy wykałaczką.
piersi kurczaka Panierujemy w jajku, mące i tartej bułce. Smażymy na
rumiano z obu stron. Podajemy z kolorowym ryżem na
sypko oraz fasolką.
• 4 plastry
szynki
• 4 plastry
ementalera
• 4 ząbki
czosnku
• 1 łyżka
musztardy
Dijon
• 2 jajka
• mąka
• tarta bułka
• tymianek, sól,
pieprz