Cordon bleu

Szczegóły
Tytuł Cordon bleu
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Cordon bleu PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Cordon bleu PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Cordon bleu - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 CORDON BLEU Składniki: Wykonanie: Rozbite i wymoczone w mleku sznycle nacieramy • 4 sznycle czosnkiem i tymiankiem, solimy i pieprzymy. W środek cielęce albo 4 wkładamy plasterki sera i szynki, spinamy wykałaczką. piersi kurczaka Panierujemy w jajku, mące i tartej bułce. Smażymy na rumiano z obu stron. Podajemy z kolorowym ryżem na sypko oraz fasolką. • 4 plastry szynki • 4 plastry ementalera • 4 ząbki czosnku • 1 łyżka musztardy Dijon • 2 jajka • mąka • tarta bułka • tymianek, sól, pieprz