Benihana® Ginger Salad Dressing

Szczegóły
Tytuł Benihana® Ginger Salad Dressing
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Benihana® Ginger Salad Dressing PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Benihana® Ginger Salad Dressing PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Benihana® Ginger Salad Dressing - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Benihana® Ginger Salad Dressing As far as salad dressings go, this is one of the most requested, and tasty. At the Benihana chain of hibachi grill restaurants, you are served a side salad before your meal that is doused with this tangy, slightly sweet, fresh ginger dressing. This Top Secret Recipes version of that dressing is a real cinch to make, once you've got the ingredients. Just dump everything into a blender, whiz it, and you're set. Although this recipe is inspired by the many variations of the clone recipe that are floating around (and that I have received by e-mail), you should know that this is an original never-before-published creation that comes closer to the original product than any other version I have seen. See what you think. 1/2 cup minced onion 1/2 cup peanut oil 1/3 cup rice vinegar 2 tablespoons water 2 tablespoons minced fresh ginger 2 tablespoons minced celery 2 tablespoons ketchup 4 teaspoons soy sauce 2 teaspoons sugar 2 teaspoons lemon juice 1/2 teaspoon minced garlic 1/2 teaspoon salt 1/4 teaspoon black pepper 1. Combine all ingredients in a blender. Blend on high speed for about 30 seconds or until all of the ginger is well-pureed. Makes 1 3/4 cups.