Bailey's Irish Cream
Szczegóły |
Tytuł |
Bailey's Irish Cream |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Bailey's Irish Cream PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Bailey's Irish Cream PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Bailey's Irish Cream - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Bailey's Irish Cream
Yield: 1 Servings
1 c Light cream
1 14-oz can sweetened condensed milk
1 2/3 c Irish Whiskey
1 ts Instant coffee
2 tb Hershey's chocolate syrup
1 ts Vanilla
1 ts Almond extract
Combine all the ingredients in a blender set on high
speed for 30 seconds. Bottle in a tightly sealed container
and refrigerate. The liqueur will keep for at least 2
months if kept cool. Be sure to shake the bottle well
before serving.
Makes 4 cups.