Wiosenna

Szczegóły
Tytuł Wiosenna
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Wiosenna PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Wiosenna PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Wiosenna - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Wiosenna Składniki 4 jaja, 15 dag gotowanej szynki, pęczek rzodkiewki, świeży ogórek. Sos: szklanka jogurtu, 2 łyżki majonezu, 3 łyżki posiekanej rzeżuchy, łyżeczka musztardy, szczypta ostrej papryki, cukier, sól Sposób przyrządzania Jaja ugotować na twardo, obrać i pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w paski, rzodkiewkę - w plasterki, a ogórek - w półplasterki. Jaja, szynkę, ogórek i rzodkiewkę przełożyć do salaterki. Rzeżuchę wymieszać z jogurtem, majonezem, musztardą, papryką, cukrem i solą. Sałatkę wymieszać z sosem tuż przed podaniem.