Wiosenna
Szczegóły |
Tytuł |
Wiosenna |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Wiosenna PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Wiosenna PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Wiosenna - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Wiosenna
Składniki
4 jaja, 15 dag gotowanej szynki, pęczek rzodkiewki, świeży
ogórek.
Sos: szklanka jogurtu, 2 łyżki majonezu, 3 łyżki posiekanej
rzeżuchy, łyżeczka musztardy, szczypta ostrej papryki, cukier,
sól
Sposób przyrządzania
Jaja ugotować na twardo, obrać i pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w paski,
rzodkiewkę - w plasterki, a ogórek - w półplasterki. Jaja, szynkę, ogórek i rzodkiewkę
przełożyć do salaterki. Rzeżuchę wymieszać z jogurtem, majonezem, musztardą,
papryką, cukrem i solą. Sałatkę wymieszać z sosem tuż przed podaniem.