Spaghetti all amatricziana
Szczegóły |
Tytuł |
Spaghetti all amatricziana |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Spaghetti all amatricziana PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Spaghetti all amatricziana PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Spaghetti all amatricziana - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
SPAGHETTI ALL' AMATRICIANA
Składniki: Wykonanie:
Boczek kroimy na małe plasterki, a ząbki czosnku kroimy
• boczek na pół i wrzucamy wszystko na patelnię, dusząc na oliwie
z oliwek. Później wrzucamy pomidory. Dodać sok z
cytryny. W międzyczasie gotujemy makaron. Kiedy sos
• pomidory bez jest gotowy, a makaron ugotowany, wrzucamy makaron
skórki z na patelnię i przez chwilę mieszając wszystko razem
puszki podsmażamy. Na koniec posypujemy startym
parmezanem.
• czosnek
• oliwa z
oliwek
• sok z cytryny
• parmezan
• makaron —
spaghetti