Spaghetti all amatricziana

Szczegóły
Tytuł Spaghetti all amatricziana
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Spaghetti all amatricziana PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Spaghetti all amatricziana PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Spaghetti all amatricziana - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 SPAGHETTI ALL' AMATRICIANA Składniki: Wykonanie: Boczek kroimy na małe plasterki, a ząbki czosnku kroimy • boczek na pół i wrzucamy wszystko na patelnię, dusząc na oliwie z oliwek. Później wrzucamy pomidory. Dodać sok z cytryny. W międzyczasie gotujemy makaron. Kiedy sos • pomidory bez jest gotowy, a makaron ugotowany, wrzucamy makaron skórki z na patelnię i przez chwilę mieszając wszystko razem puszki podsmażamy. Na koniec posypujemy startym parmezanem. • czosnek • oliwa z oliwek • sok z cytryny • parmezan • makaron — spaghetti