Sałatka ryżowa z wędzonym pstrągiem

Szczegóły
Tytuł Sałatka ryżowa z wędzonym pstrągiem
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka ryżowa z wędzonym pstrągiem PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka ryżowa z wędzonym pstrągiem PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka ryżowa z wędzonym pstrągiem - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka ryżowa z wędzonym pstrągiem Składniki Półtorej szklanki ryżu ugotowanego na sypko, nieduży wędzony pstrąg (ok. 30 dag), 3-4 łodyżki selera naciowego, 2-3 młode cebulki, łyżka wyłuskanych pestek dyni, pęczek koperku, pół szklanki chudego jogurtu naturalnego, łyżeczka łagodnej musztardy, pieprz, sól Sposób przyrządzania Z pstrąga zdjąć skórę, usunąć kręgosłup i ości. Łodyżki selera umyć, osączyć, ściągnąć włókna. Rybę i seler pokroić na małe kawałki, cebulki i koperek drobno posiekać. Pestki dyni lekko uprażyć na suchej patelni. Ryż wymieszać z rybą, selerem, cebulą, koperkiem i pestkami oraz sosem przygotowanym z jogurtu, musztardy i przypraw. Wstawić na 2-3 godz. do lodówki. Podawać jako przekąskę lub na kolację.