Mrs Fields Choconut Macaroons

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Choconut Macaroons
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Choconut Macaroons PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Choconut Macaroons PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Choconut Macaroons - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Choconut Macaroons Categories: Cookies Yield: 20 servings 1/4 c Sugar 2 tb Pure almond paste 1 c Shredded sweetened coconut 1/3 c Mini semisweet choc chips 3 lg Egg whites 1/2 ts Cream of tartar Preheat oven to 325d F. Combine almond paste and sugar in a medium bowl. Using your fingers, work paste into sugar completely. Add coconut and chocolate chips and stir to combine. In a clean medium-sized bowl beat egg whites until fluffy using absolutely clean beaters. Add cream of tartar and beat on high until stiff peaks form. Add half of beaten egg whites to coconut mixture and combine to lighten. Fold in remaining whites gently being careful not to deflate. Drop by rounded teaspoons onto lightly greased cookie sheets. Bake 20 minutes until tops are lightly browned. Cool 1 minute on cookie sheets before transferring cookies to a cool surface.