Mrs Fields Black and Whites
Szczegóły |
Tytuł |
Mrs Fields Black and Whites |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Mrs Fields Black and Whites PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Black and Whites PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Mrs Fields Black and Whites - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Mrs Fields Black and Whites
Categories: Cookies
Yield: 36 servings
2 1/4 c All purpose flour
1/2 c Unsweetened cocoa powder
1/2 ts Baking soda
1/4 ts Salt
1 c Dark brown sugar; packed
3/4 c White sugar
1 c Salted butter; soft
3 lg Eggs
2 ts Pure vanilla extract
5 1/4 oz Semisweet chocolate bar
- coarsely chop
5 1/4 oz White chocolate bar;
-coarsely chop
Preheat oven to 300 degrees (yes, it says 300) In a medium bowl combine
flour, cocoa, soda and salt. Mix well with a wire whisk. Set aside. Blend
sugars in a large bowl using an electric mixer set at medium speed. Add
butter and mix to form a grainy paste, scraping down the sides of the bowl.
Add eggs and vanilla, and beat at medium speed until smooth. Add the flour
mixture and chocolates, and blend at low speed until just combined. Do not
overmix. Drop by rounded tablespoons onto ungreased cookie sheets, 2
inches apart. Bake 23-25 minutes. Transfer cookies immediately to a cool
flat surface. Yield: 3 dozen.
*NOTE: I just made her oatmeal cookies, also 300 degrees for 23-25 minutes
and found I had to leave them in the oven a little longer.