Makaron z szynką i warzywami

Szczegóły
Tytuł Makaron z szynką i warzywami
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Makaron z szynką i warzywami PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Makaron z szynką i warzywami PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Makaron z szynką i warzywami - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 MAKARON Z SZYNKĄ I WARZYWAMI Składniki: Wykonanie: Makaron ugotować "al dente". Marchew pokroić w kostkę i • makaron — ugotować. Ugotować także brokuły. Szynkę pokroić w wstążki albo paski. Pokrojone w plasterki pieczarki poddusić na patelni. rurki Wlać ok. 3/4 szklanki bulionu, dodać śmietanę, podgotować, doprawić. Na makaron położyć warzywa, szynkę i polać sosem z patelni. • 20 dag szynki • kilka różyczek brokułów • marchew • 30 dag pieczarek • olej • śmietana lub jogurt naturalny • bulion lub rosół • pieprz, sól