MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES

Szczegóły
Tytuł MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES - podejrzyj 20 pierwszych stron:

MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES Categories: Cookies, Mimi Yield: 48 servings 1 c BUTTER,DIVIDED 2 oz UNSWEETENED BAKING CHOCOLATE 2 1/4 c FLOUR 1/2 ts SODA 1/4 ts SALT 1 c DARK BROWN SUGAR, PACKED 1/2 c SUGAR 2 lg EGGS 2 ts VANILLA EXTRACT 1 1/2 c RAISINS 1 c SEMISWEET CHOCOLATE CHIPS PREHEAT OVEN TO 300*F. IN A DOUBLE-BOILER OVER HOT BUT NOT BOILING WATER, MELT 1/2 CUP BUTTER AND THE CHOCOLAT. REMOVE FROM HEAT AND SET ASIDE. IN MEDIUM BOWL, COMBINE FLOUR, SODA AND SALT. IN A LARGE BOWL WITH AN ELECTRIC MIXER BLEND SUGARS AT MEDIUM SPEED UNTIL FLUFFY. ADD THE REMAINING 1/2 CUP BUTTER AND MIX TO FORM A GRAINY PASTE, SCRAPING DOWN THE SIDES OF THE BOWL. ADD EGGS AND VANILLA, AND BEAT AT MEDIUM SPEED UNTIL LIGHT AND FLUFFY. ADD MELTED CHOCOLATE AND BLEND UNTIL THOROUGHLY COMBINED. ADD THE FLOUR MIXTURE, RAISINS AND CHOCOLATE CHIPS. BLEND JUST UNTIL COMBINED. DROP BY ROUNDED TABLESPOONS ONTO UNGREASED BAKING SHEETS 2 INCHES APART. BAKE FOR 20-22 MIN OR UNTIL SET. TRANSFER TO COOL, FLAT SURFACE IMMEDIATELY WITH A SPATULA.