MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES
            
            
            
                
                    | Szczegóły | 
                
                    | Tytuł | MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES | 
                
                    | Rozszerzenie: | PDF | 
            
		
            
                
                
            
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres 
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
			
		
             
            
			
			
			
            MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES PDF - Pobierz:
            
            Pobierz PDF
            
            
              
            
            
      
		   
		   
		   
		    Zobacz podgląd pliku o nazwie MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
		   
		   
		   
            
             
            
            
MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES - podejrzyj 20 pierwszych stron:
            
            MRS FIELDS CHOCOLATE RAISIN COOKIES
 Categories: Cookies, Mimi
      Yield: 48 servings
 
      1 c  BUTTER,DIVIDED
      2 oz UNSWEETENED BAKING CHOCOLATE
  2 1/4 c  FLOUR
    1/2 ts SODA
    1/4 ts SALT
      1 c  DARK BROWN SUGAR, PACKED
    1/2 c  SUGAR
      2 lg EGGS
      2 ts VANILLA EXTRACT
  1 1/2 c  RAISINS
      1 c  SEMISWEET CHOCOLATE CHIPS
 
      PREHEAT OVEN TO 300*F. IN A DOUBLE-BOILER OVER HOT BUT NOT BOILING
  WATER, MELT 1/2 CUP BUTTER AND THE CHOCOLAT. REMOVE FROM HEAT AND SET
  ASIDE.  IN  MEDIUM BOWL, COMBINE FLOUR, SODA AND SALT. IN A LARGE
  BOWL WITH AN ELECTRIC MIXER  BLEND SUGARS AT MEDIUM SPEED UNTIL
  FLUFFY. ADD THE REMAINING 1/2 CUP BUTTER AND MIX TO FORM A GRAINY
  PASTE, SCRAPING DOWN THE SIDES OF THE BOWL. ADD EGGS AND VANILLA, AND
  BEAT AT MEDIUM SPEED UNTIL LIGHT AND FLUFFY. ADD MELTED CHOCOLATE AND
  BLEND UNTIL THOROUGHLY COMBINED. ADD THE FLOUR MIXTURE, RAISINS AND
  CHOCOLATE CHIPS. BLEND JUST UNTIL COMBINED. DROP BY ROUNDED
  TABLESPOONS ONTO UNGREASED BAKING SHEETS 2 INCHES APART. BAKE FOR
  20-22 MIN OR UNTIL SET. TRANSFER TO COOL, FLAT SURFACE IMMEDIATELY
  WITH A SPATULA.