Boston Chicken Macaroni & Cheese

Szczegóły
Tytuł Boston Chicken Macaroni & Cheese
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Boston Chicken Macaroni & Cheese PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Boston Chicken Macaroni & Cheese PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Boston Chicken Macaroni & Cheese - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Boston Chicken Macaroni & Cheese Categories: Pitzer, Pasta, Cheese Yield: 6 Servings 3 c Dry spiral shaped pasta Cook al dente, drain 2/3 c Milk (2% or regular) 1 lb Velveeta cheese, light or - cubed small 1/4 ts Dry mustard powder 1/2 ts Ground turmeric Salt and pepper to taste Place into top of double boiler over gently simmering water milk, cheese, mustard powderm turmeric, salt and pepper in that order. Stir with whisk occasionally until melted and smooth. Stir pasta into hot cheese mixture and keep hot until serving time over hot water, up to an hour. (If it begins to thicken up too much, dilute with a little milk). Neverput into oven or over direct heat as it will scorch and change the texture to a sticky mess. 6-8 side servings or 4 main-dish servings.