(odc.26) puree warzywne

Szczegóły
Tytuł (odc.26) puree warzywne
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.26) puree warzywne PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.26) puree warzywne PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.26) puree warzywne - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.26) puree warzywne Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.26) Składniki ziemniaki marchewka brukselka lub kapusta oliwa masło sól i pieprz Przygotowanie Ziemniaki, marchewki i brukselkę lub kapustę ugotować (osobno) w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzić. Na patelnię teflonową wlać nieco oliwy i dobrze rozgrzać. Dodać trochę masła i poczekać aż się roztopi. Włożyć marchew i ziemniaki i rozgniatać na patelni tłuczkiem do ziemniaków, łyżką lub widelcem. Zwiększyć ogień, doprawić solą i pieprzem. Grubo posiekać brukselkę, wrzucić na patelnię i zamieszać. Smażyć jeszcze 10-15 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i dużą ilością pieprzu. © Jamie Oliver 2002