Sałatka wiosenna

Szczegóły
Tytuł Sałatka wiosenna
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka wiosenna PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka wiosenna PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka wiosenna - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka wiosenna Składniki 6 jaj ugotowanych ma twardo, 2 suro-we żółtka, 3 łyżki śmietany, 2 łyżki jogurtu naturalnego, 2 łyżeczki musztardy, główka sałaty, świeży ogórek, rzodkiewka, szczypiorek, cukier, sól Sposób przyrządzania Jaja obrać, przekroić i ułożyć na liściach sałaty na półmisku. Surowe żółtka rozetrzeć z musztardą, wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku odrobiną cukru i solą. Ogórek pokroić w kostkę, rzodkiewkę w cienkie plasterki, szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki sosu wymieszać, przyprawić.