Pepperidge Farm® Ginger Man Cookies®

Szczegóły
Tytuł Pepperidge Farm® Ginger Man Cookies®
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Pepperidge Farm® Ginger Man Cookies® PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Pepperidge Farm® Ginger Man Cookies® PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Pepperidge Farm® Ginger Man Cookies® - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Pepperidge Farm® Ginger Man Cookies® When cloning cookies for the holidays, why not clone the best? Pepperidge Farm's Ginger Man cookies bring a sweet gingery crunch to the seasonal festivities. And so will your version no matter what shape they end up. 1 cup packed dark brown sugar 3/4 cup granulated sugar 1/2 cup shortening 1/4 cup molasses 2 eggs 1/2 teaspoon vanilla 2 cups all-purpose flour 1 teaspoon baking soda 1 teaspoon baking powder 1 teaspoon ground ginger 1 teaspoon salt 1 teaspoon ground cinnamon 1/4 teaspoon ground cloves red sugar crystals (for cake decorating) Cut your cookies into any crazy shape you want (these are mentally deranged snowmen), then sprinkle on the red sugar crystals. 1. Preheat oven to 300 degrees. 2. Cream together the sugars, shortening, molasses, eggs, and vanilla in a large bowl. Beat with an electric mixer until smooth. 3. In another large bowl, combine flour, baking soda, baking powder, ginger, salt, cinnamon, and cloves. 4. Add the dry mixture to the wet mixture, stirring while you add it. 5. Roll a portion of the dough out on a heavily floured surface. Roll to under 1/4-inch thick. Cut the cookies using a man-shaped cookie cutter, or any other cookie cutter shape you've got in the bottom drawer. 6. Place cookies on an oiled cookie sheet and bake for 15 to 18 minutes. Bake only one cookie sheet of cookies at a time. Makes around 3 dozen cookies.