Nabisco® Old Fashioned Ginger Snaps
Szczegóły |
Tytuł |
Nabisco® Old Fashioned Ginger Snaps |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Nabisco® Old Fashioned Ginger Snaps PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Nabisco® Old Fashioned Ginger Snaps PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Nabisco® Old Fashioned Ginger Snaps - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Nabisco® Old Fashioned Ginger Snaps
Nabisco's version of this old favorite cookie may not be as big
a seller as its much-cloned Oreo. Heck, it's not even close. But
if you're a ginger snap fanatic, this recipe will give you a
killer clone of the cookie giant's store-bought version that you
can whip up in a...uh...snap. And if you're watching the fat,
four of these cookies check in with a total of around 2.5 grams
of fat.
1 cup packed dark brown sugar
3/4 cup sugar
1/4 cup molasses
1/4 cup shortening
1 tablespoon butter, softened
1 egg
1/2 teaspoon vanilla
2 1/2 cups all-purpose flour
2 teaspoons baking soda
2 teaspoons ground ginger
1 teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
1/2 teaspoon ground cloves
1/4 cup water
1. Preheat oven to 350 degrees.
2. Cream together the sugars, molasses, shortening, butter, egg,
and vanilla in a large bowl. Beat with an electric mixer until
smooth.
3. In another large bowl combine the flour, baking soda, ginger,
salt, cinnamon, and cloves.
4. Pour the dry mixture into the wet mixture and beat while adding
the water. Continue to mix until ingredients are incorporated.
5. Measure a heaping teaspoon of dough at time. Roll the dough into
a sphere between the palms of your hands then press the dough onto
the cookie. Flatten to about 1/8-inch thick.
6. Bake cookies for 10-14 minutes or until edges begin to brown and
cookies are crispy when cool.
Makes 120 (10 dozen) cookies.