Burger King® Breakfast Sandwiches

Szczegóły
Tytuł Burger King® Breakfast Sandwiches
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Burger King® Breakfast Sandwiches PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Burger King® Breakfast Sandwiches pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Burger King® Breakfast Sandwiches Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Burger King® Breakfast Sandwiches Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Burger King® Breakfast Sandwiches You can have your eggs and sausage and biscuits sitting next to each other on the plate like all the traditional folks out there, or you can get vertical with this top secret breakfast-in-sandwich from the world's number two fast food chain. And if you prefer a croissant to a biscuit, I've got that version for you, too (along with the special way to get bigger, circular croissants). A great way to make the eggs for these breakfast sandwiches is to pour the beaten egg into a well-greased mold made from an empty pineapple can. Just cut both ends off an 8-ounce pineapple can - you know, the short cans that have crushed or sliced pineapple inside. Oh, and take the pineapple out. Then, before you know it, you'll be making perfectly round eggs like the fast food pros. Biscuit Sandwich 1 small can (5 biscuits) Pillsbury Grands Buttermilk Biscuits melted butter Non-stick cooking spray 5 eggs salt ground black pepper 10 ounces ground breakfast sausage (such as Jimmy Dean) or 10 slices of bacon 5 slices American cheese 1. Prepare biscuits following instructions on the can (bake at 350 degrees for 15 to 18 minutes). When you remove the biscuits from the oven brush the top of each with melted butter. 2. Spray a skillet over medium heat with non-stick cooking spray. Open both ends of a clean, small, sliced pineapple can. Spray the inside of the empty can with the non-stick spray, and then place the can in the pan to heat up. Use more than one can if you'd like to speed up the cooking process. 3. Beat an egg, then pour it into the empty can mold, add a bit of salt and pepper, and cover with a saucepan lid. Cook for a couple minutes, then scrape a knife around the edge of the egg to release it. Remove the can, then turn the egg over and cook it for another minute or two. Repeat with the remaining eggs. 4. If using sausage, form 2-ounce portions of sausage into patties with the same diameter as the biscuits. Cook the sausage in another hot skillet over medium heat until brown. If using bacon, cook the bacon and drain on paper towels. 5. Slice a biscuit in half through the middle. Build each sandwich by first stacking egg on the bottom half of the biscuit. Next arrange sausage (or 2 slices of bacon) on the egg, then a slice of American cheese. Top off each sandwich with the top biscuit half, then zap it in the microwave for 15 to 20 seconds to help melt the cheese. Repeat with the remaining ingredients. Makes 5 sandwiches. Croissan'wich® 1 8-ounce can Pillsbury Original Crescent Rolls 4 eggs salt ground black pepper 8 ounces ground breakfast sausage (such as Jimmy Dean) or 8 slices of bacon 4 slices American cheese 1. Prepare the rolls by first unrolling the dough out of the can. Separate the dough into four sections, each made up of two triangles. Detach the triangles by tearing along the diagonal perforation, then reattach the dough along the outside parallel edges, pinching the dough together along the middle. This will make one bigger triangle. Loosely roll the dough, from the wide end, all the way up. Now, bring the ends around so that they overlap and the roll is in the shape of a circle. Press the ends together and place the roll onto a baking sheet. Repeat with the remaining dough, then bake following the directions on the package (bake at 375 degrees for 11 to13 minutes). 2. When the rolls are done baking build the sandwich using the above steps 2 through 5 in the recipe for the biscuit sandwich clone. Makes 4 sandwiches.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!