Boston Chicken Spicy Rice
Szczegóły |
Tytuł |
Boston Chicken Spicy Rice |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Boston Chicken Spicy Rice PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Boston Chicken Spicy Rice PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Boston Chicken Spicy Rice - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Boston Chicken Spicy Rice
Categories: Rice, Copycat, Wrv
Yield: 6 servings
-patdwigans fwds07a
1/4 c Raw Rice-shaped pasta
3/4 c Minute rice
1 tb Pimiento; chop fine
1/2 ts Dry minced celery leaf
1 ts Dry minced parsley
1/4 ts Dry mustard
14 oz Can chicken broth
1/4 c Olive oil
1/2 ts Salt
In a 2-qt saucepan combine all ingredients. Stir often
and bring to a bol. Cover and remove from heat. Let
stand 15 minutes. Fluff rice with a fork occasionally.
Salt and pepper to taste if desired. Keep warm in top
of double boiler, over simmering water, to serve
within an hour. Refrigerate leftovers covered. Rewarm
Gently i 3 to 4 days. Do not freeze.