Błyskawiczna z marynat
Szczegóły |
Tytuł |
Błyskawiczna z marynat |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Błyskawiczna z marynat PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Błyskawiczna z marynat PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Błyskawiczna z marynat - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Błyskawiczna z marynat
Składniki
Po słoiku lub puszce (0,3-0,4 l) marynowanych pieczarek (mogą
być inne grzyby), konserwowych ogórków, zielonego groszku lub
kukurydzy i kiełków sojowych, 3-4 jaja ugotowane na twardo, 4-5
łyżek majonezu, cukier, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Wszystkie warzywa osączyć z zalewy. Jaja i ogórki pokroić w kostkę, a grzyby - w
ćwiartki. Kiełki posiekać. Przygotowane składniki wymieszać z majonezem i przyprawami,
schłodzić w lodówce.