BABOLI PIZZA CRUST
Szczegóły |
Tytuł |
BABOLI PIZZA CRUST |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
BABOLI PIZZA CRUST PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie BABOLI PIZZA CRUST PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
BABOLI PIZZA CRUST - podejrzyj 20 pierwszych stron:
BABOLI PIZZA CRUST
Recipe By :
Serving Size : 1 Preparation Time :0:00
Categories : Breads Pizza
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
1 pk Yeast
1/4 c Water -- warm
6 tb Olive oil -- + extra for pan
6 c Flour
1 t Salt (Optional)
2 1/4 c Water -- warm
-----TOPPINGS-----
SEA SALT -- OR KOSHER SALT
Pepper -- ground
4 tb Olive Oil
Chopped Rosemary and Thyme
2 tb Water
Mix together first six ingredients and let rise 30 to
0 minutes. Divide dough into 3 parts and place in 3
olive-oiled pie pans. Dimple dough with fingers. Mix
olive oil and water, brush tops with this mixture.
Sprinkle on top: sea salt, pepper, rosemary and thyme.
Let rise 50 to 60 mins. Bake at 350 degrees F. for 25
minutes. May dip in olive oil. Peggy also says if the
herbs are dried to soak in water 10 minutes and then
pat dry with paper towels.