Spghetti z sosem pomidorowym
Szczegóły |
Tytuł |
Spghetti z sosem pomidorowym |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Spghetti z sosem pomidorowym PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Spghetti z sosem pomidorowym PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Spghetti z sosem pomidorowym - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
SPAGHETTI Z SOSEM POMIDOROWYM
Składniki: Wykonanie:
Rozpuść masło w garnku o grubym dnie i wrzuć pokrojone
• 2 szklanki soku oliwki. Smaż je przez 3 minuty, zalej sokiem pomidorowym
pomidorowego wymieszanym z przecierem. Dodaj połowę oliwy,
śmietanę, oregano, 2 płaskie łyżeczki soli, szczyptę cukru
i raz zagotuj. Na koniec dodaj jajko. W osobnym garnku
• koncentrat zagotuj 2 litry wody, wsyp 1 łyżkę soli i włóż makaron.
pomidorowy Spaghetti gotuje się z reguły 10-12 minut, ale sprawdź to
na opakowaniu. Po odcedzeniu makaron wymieszaj z
• 1/4 szklanki resztą oliwy. Podawaj polany sosem i posypany
śmietany parmezanem.
• 1/2 szklanki
zielonych oliwek
• 15 dag tartego
parmezanu (lub
żółtego sera)
• jajko do
zagęszczenia
sosu
• oliwa z oliwek
• masło
• oregano
• makaron —
spaghetti