Spghetti z sosem pomidorowym

Szczegóły
Tytuł Spghetti z sosem pomidorowym
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Spghetti z sosem pomidorowym PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Spghetti z sosem pomidorowym PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Spghetti z sosem pomidorowym - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 SPAGHETTI Z SOSEM POMIDOROWYM Składniki: Wykonanie: Rozpuść masło w garnku o grubym dnie i wrzuć pokrojone • 2 szklanki soku oliwki. Smaż je przez 3 minuty, zalej sokiem pomidorowym pomidorowego wymieszanym z przecierem. Dodaj połowę oliwy, śmietanę, oregano, 2 płaskie łyżeczki soli, szczyptę cukru i raz zagotuj. Na koniec dodaj jajko. W osobnym garnku • koncentrat zagotuj 2 litry wody, wsyp 1 łyżkę soli i włóż makaron. pomidorowy Spaghetti gotuje się z reguły 10-12 minut, ale sprawdź to na opakowaniu. Po odcedzeniu makaron wymieszaj z • 1/4 szklanki resztą oliwy. Podawaj polany sosem i posypany śmietany parmezanem. • 1/2 szklanki zielonych oliwek • 15 dag tartego parmezanu (lub żółtego sera) • jajko do zagęszczenia sosu • oliwa z oliwek • masło • oregano • makaron — spaghetti