Sałatka z fasolki szparagowej ll
Szczegóły |
Tytuł |
Sałatka z fasolki szparagowej ll |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Sałatka z fasolki szparagowej ll PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z fasolki szparagowej ll PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Sałatka z fasolki szparagowej ll - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Sałatka z fasolki szparagowej
Składniki
50 dag fasolki szparagowej, cebula, 2 ząbki czosnku, łyżka
posiekanych zielonych listków tymianku, łyżka posiekanej natki
pietruszki, 3 łyżki drobno posiekanych orzechów włoskich,
szczypta cukru, sok z połowy cytryny, 2-3 łyżki oleju
sałatkowego, sól, pieprz
Sposób przyrządzania
Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć na sicie, pokroić w niewielkie kawałki.
Cebulę i czosnek drobno posiekać, razem z orzechami i zieleniną dodać do fasolki.
Posypać solą, pieprzem, cukrem, skropić sokiem z cytryny i olejem, wymieszać,
przykryć, schłodzić. Przed podaniem udekorować gałązkami tymianku lub pietruszki.
(100 g - 120 kcal).