Sałatka z fasolki szparagowej ll

Szczegóły
Tytuł Sałatka z fasolki szparagowej ll
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z fasolki szparagowej ll PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z fasolki szparagowej ll PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z fasolki szparagowej ll - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z fasolki szparagowej Składniki 50 dag fasolki szparagowej, cebula, 2 ząbki czosnku, łyżka posiekanych zielonych listków tymianku, łyżka posiekanej natki pietruszki, 3 łyżki drobno posiekanych orzechów włoskich, szczypta cukru, sok z połowy cytryny, 2-3 łyżki oleju sałatkowego, sól, pieprz Sposób przyrządzania Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć na sicie, pokroić w niewielkie kawałki. Cebulę i czosnek drobno posiekać, razem z orzechami i zieleniną dodać do fasolki. Posypać solą, pieprzem, cukrem, skropić sokiem z cytryny i olejem, wymieszać, przykryć, schłodzić. Przed podaniem udekorować gałązkami tymianku lub pietruszki. (100 g - 120 kcal).