Sałatka wielu smaków z krewetkami

Szczegóły
Tytuł Sałatka wielu smaków z krewetkami
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka wielu smaków z krewetkami PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka wielu smaków z krewetkami PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka wielu smaków z krewetkami - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka wielu smaków z krewetkami Składniki Przepis 1/3 puszki kukurydzy 1/2 puszki kiełków sojowych Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 1 twardy pomidor - cierpliwi Tunczyka odsączamy z wody, krewetki gotujemy na moga usunac pestki parze (przez okolo 10-15 minut). ok. 8 zielonych oliwek Kroimy pomidora, ogórki i paprykę w kostkę, a oliwki 1 średni kiszony ogórek wzdłuż na pół. 2 male konserwowe ogórki Mieszamy wszystko z majonezem, doprawiamy 1 mala żółta papryka odrobina soli i pieprzem. 1 woreczek ryżu paraboiled Sałatkę można posypać odrobiną natki pietruszki. 1 puszka tuńczyka w sosie wlasnym w kawalkach 10-15 dag mrożonych krewetek koktajlowych sól, pieprz 2 łyżki majonezu