Kokardki z pieczoną papryką
Szczegóły |
Tytuł |
Kokardki z pieczoną papryką |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Kokardki z pieczoną papryką PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Kokardki z pieczoną papryką PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Kokardki z pieczoną papryką - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
KOKARDKI Z PIECZONĄ PAPRYKĄ
Składniki: Wykonanie:
Sparzyć pomidory wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w
• makaron kostkę. Cebulę, marchewkę i seler drobno pokroić.
kokardki Liście bazylii umyć i rozdrobnić. Na rozgrzanym
wcześniej na patelni oleju położyć cebulę, marchewkę i
seler wspólnie podsmażając. Następnie dodać
• 2 małe żółte pomidory, sól i pieprz do smaku. Gotować 15 minut.
papryki Umyć paprykę, wstawić do gorącego piekarnika, piec
dotąd, aż skórka będzie łatwo odchodzić, obrać, usunąć
z niej pestki i pokroić w kostkę. Dołożyć paprykę, bazylię
i gotować wspólnie jeszcze przez 1 minutę. Osobno do
• 10 dag
gotującej posolonej wody wrzucić makaron, ugotować "al
pomidorów na
dente", odcedzić i połączyć z sosem, wymieszać.
osobę
Podawać natychmiast po przygotowaniu.
• marchewka
• cebula
• łodyga selera
• oliwa z oliwek
• 4 liście bazylii
• sól, pieprz