Kokardki z pieczoną papryką

Szczegóły
Tytuł Kokardki z pieczoną papryką
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Kokardki z pieczoną papryką PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Kokardki z pieczoną papryką PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Kokardki z pieczoną papryką - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 KOKARDKI Z PIECZONĄ PAPRYKĄ Składniki: Wykonanie: Sparzyć pomidory wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w • makaron kostkę. Cebulę, marchewkę i seler drobno pokroić. kokardki Liście bazylii umyć i rozdrobnić. Na rozgrzanym wcześniej na patelni oleju położyć cebulę, marchewkę i seler wspólnie podsmażając. Następnie dodać • 2 małe żółte pomidory, sól i pieprz do smaku. Gotować 15 minut. papryki Umyć paprykę, wstawić do gorącego piekarnika, piec dotąd, aż skórka będzie łatwo odchodzić, obrać, usunąć z niej pestki i pokroić w kostkę. Dołożyć paprykę, bazylię i gotować wspólnie jeszcze przez 1 minutę. Osobno do • 10 dag gotującej posolonej wody wrzucić makaron, ugotować "al pomidorów na dente", odcedzić i połączyć z sosem, wymieszać. osobę Podawać natychmiast po przygotowaniu. • marchewka • cebula • łodyga selera • oliwa z oliwek • 4 liście bazylii • sól, pieprz