Islands® China Coast Salad Dressing

Szczegóły
Tytuł Islands® China Coast Salad Dressing
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Islands® China Coast Salad Dressing PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Islands® China Coast Salad Dressing PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Islands® China Coast Salad Dressing - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Islands® China Coast Salad Dressing Here's a cool recipe that clones a favorite from the 30-store Islands chain of restaurants. This California/Arizona chain is known for it's hand-made burger buns, specialty sandwiches and taco platters with names like Shorebird, Pelican, Sandpiper, Baja, Northshore and Island Fish. Some people, though, go to the Islands just for a scrumptious salad that's dressed with this top secret formula. Here's the Top Secret Recipes version of the delicious Asian dressing that's poured over the China Coast Salad -- it's a huge bowl filled with sliced chicken breast, lettuce, red cabbage, julienned carrots, fried noodles, sesame seeds, mandarin orange wedges and chives. But's it's the dressing that pulls it all together. In fact, many diners think the dressing's so good they ask for extra and discreetly smuggle it home. Well, no more smuggling required. Now, with this simple formula, you can make your own clone at home and use it on any salad combination. 1/2 cup mayonnaise 5 tablespoons rice vinegar 2 tablespoons sugar 2 tablespoons sesame oil 1 tablespoon soy sauce 1/4 teaspoon garlic powder Combine all ingredients in a medium bowl and mix with an electric mixer until well-blended and sugar is dissolved. Chill.