Z fasolki szparagowej i pomidorów
Szczegóły |
Tytuł |
Z fasolki szparagowej i pomidorów |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z fasolki szparagowej i pomidorów PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z fasolki szparagowej i pomidorów PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z fasolki szparagowej i pomidorów - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z fasolki szparagowej i pomidorów
Składniki
50 dag zielonej fasolki szparagowej lub duża puszka
konserwowej, 2-3 mięsiste twarde pomidory, 10 dag kiełków
sojowych, 3 łyżki oliwy, 3 ząbki czosnku, sok z cytryny lub 2 łyżki
octu winnego, łyżeczka cukru, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Oczyszczoną fasolkę ugotować w osolonym i lekko posłodzonym wrzątku, osączyć i
pokroić na kawałki. Fasolkę konserwową osączyć. Pomidory pokroić na małe cząstki.
Kiełki zblanszować, osączyć, ostudzić i pokroić. Warzywa doprawić sokiem cytrynowym,
zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami. Wlać oliwę, wymieszać, schłodzić sałatkę w
lodówce.