Z fasolki szparagowej i pomidorów

Szczegóły
Tytuł Z fasolki szparagowej i pomidorów
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z fasolki szparagowej i pomidorów PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z fasolki szparagowej i pomidorów PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z fasolki szparagowej i pomidorów - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z fasolki szparagowej i pomidorów Składniki 50 dag zielonej fasolki szparagowej lub duża puszka konserwowej, 2-3 mięsiste twarde pomidory, 10 dag kiełków sojowych, 3 łyżki oliwy, 3 ząbki czosnku, sok z cytryny lub 2 łyżki octu winnego, łyżeczka cukru, pieprz, sól Sposób przyrządzania Oczyszczoną fasolkę ugotować w osolonym i lekko posłodzonym wrzątku, osączyć i pokroić na kawałki. Fasolkę konserwową osączyć. Pomidory pokroić na małe cząstki. Kiełki zblanszować, osączyć, ostudzić i pokroić. Warzywa doprawić sokiem cytrynowym, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami. Wlać oliwę, wymieszać, schłodzić sałatkę w lodówce.