Mrs Fields Lemon Poppy Seed Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Lemon Poppy Seed Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Lemon Poppy Seed Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Lemon Poppy Seed Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Lemon Poppy Seed Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Lemon Poppy Seed Cookies Categories: Cookies Yield: 1 servings 2 c All-purpose flour 1/2 ts Baking powder 1 1/2 ts Freshly grated lemon zest 1 ts Ground corriander 2 tb Poppy seeds 1/4 c Salted butter; softened 1 c White sugar 2 lg Egg yolks 1 lg Egg 1 1/2 ts Pure lemon extract Preheat oven to 300-degrees F. In a medium bowl combine flour, baking soda, lemon zest coriander and poppyseeds. Mix well with a wire whisk and set aside. In a large bowl cream butter and sugar with electric mixer at medium speed until mixture forms a grainy paste. Scrape down sidw of bowl, then add yolks, egg and lemon extract. Beat at medium speed until light and fluffy. Add the flour mixture and mix at low speed just until combined. Do not overmix. Drop by rounded tablespoons onto ungreased cookie sheets, 2 inches apart. Bake for 23-25 minutes until cookies are slightly brown along edges. Immediately transfer cookies with a spatula to a cool surface.