Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes
Szczegóły |
Tytuł |
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes
1 small Box Jello chocolate pudding powder
˝ cup Non-fat dry milk powder
1 tbsp Unsweetened Hershey's cocoa
˝ cup Sugar
1 cup Self-rising flour
4 Egg whites, beat until stiff with 1 pinch Salt
1˝ qt bowl
1 tsp Vanilla
4 oz Applesauce
ź tsp Baking soda
In medium mixing bowl combine Jello powder, dry milk, cocoa,
sugar and flour. Set aside. With electric mixer, beat
alternately into the egg white mixture a cup at a time with
the vanilla, applesauce and baking soda, which have been
mixed together. Beat 2 minutes after last addition. Divide
batter equally between 12 paper-line cupcake wells. Bake at 350°F
about 18-20 minutes or until tester comes out clean. Cool in
pan on wire rack 10 minutes then remove.