Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes
1 small Box Jello chocolate pudding powder
˝ cup Non-fat dry milk powder
1 tbsp Unsweetened Hershey's cocoa
˝ cup Sugar
1 cup Self-rising flour
4 Egg whites, beat until stiff with 1 pinch Salt
1˝ qt bowl
1 tsp Vanilla
4 oz Applesauce
ź tsp Baking soda
In medium mixing bowl combine Jello powder, dry milk, cocoa,
sugar and flour. Set aside. With electric mixer, beat
alternately into the egg white mixture a cup at a time with
the vanilla, applesauce and baking soda, which have been
mixed together. Beat 2 minutes after last addition. Divide
batter equally between 12 paper-line cupcake wells. Bake at 350°F
about 18-20 minutes or until tester comes out clean. Cool in
pan on wire rack 10 minutes then remove.