Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes

Szczegóły
Tytuł Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Entenmann's Fat-Free Chocolate Cupcakes 1 small Box Jello chocolate pudding powder ˝ cup Non-fat dry milk powder 1 tbsp Unsweetened Hershey's cocoa ˝ cup Sugar 1 cup Self-rising flour 4 Egg whites, beat until stiff with 1 pinch Salt 1˝ qt bowl 1 tsp Vanilla 4 oz Applesauce ź tsp Baking soda In medium mixing bowl combine Jello powder, dry milk, cocoa, sugar and flour. Set aside. With electric mixer, beat alternately into the egg white mixture a cup at a time with the vanilla, applesauce and baking soda, which have been mixed together. Beat 2 minutes after last addition. Divide batter equally between 12 paper-line cupcake wells. Bake at 350°F about 18-20 minutes or until tester comes out clean. Cool in pan on wire rack 10 minutes then remove.