Seven Seas® Free Viva Italian Fat-Free Dressing

Szczegóły
Tytuł Seven Seas® Free Viva Italian Fat-Free Dressing
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Seven Seas® Free Viva Italian Fat-Free Dressing PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Seven Seas® Free Viva Italian Fat-Free Dressing PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Seven Seas® Free Viva Italian Fat-Free Dressing - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Seven Seas® Free Viva Italian Fat-Free Dressing Seven Seas dressings were first introduced by Anderson Clayton Foods back in 1964, when the trend toward fat-free foods was in its infancy. Kraft Foods later picked up the brand, and Seven Seas today ranks number four in sales of salad dressings in the United States. Here's our special technique to creating a delicious clone of Seven Seas spice-filled fat-free Italian dressing straight out of the latest TSR low-fat cookbook, using a secret combination of water, cornstarch and gelatin where the fat used to be. 1 1/3 cups water 1 1/2 tablespoons granulated sugar 2 teaspoons cornstarch 1 teaspoon salt 1/2 teaspoon dried minced onion 1/2 teaspoon dried minced garlic 1/2 teaspoon finely minced red bell pepper 1/2 teaspoon Italian seasoning 1/4 teaspoon gelatin 1/2 cup white vinegar 1 teaspoon dry nonfat buttermilk 1. Combine water, sugar, cornstarch, salt, onion, garlic, bell pepper, Italian seasoning, and gelatin in a small saucepan. Whisk to dissolve cornstarch, then set pan over medium/low heat. 2. Heat mixture until boiling, stirring often. When mixture begins to boil, cook for 1 additional minute, stirring constantly, then remove from heat. 3. Add vinegar and dry buttermilk to saucepan and stir. Transfer dressing to a covered container and refrigerate-- preferably overnight--before serving. Makes 1 1/2 cups. Nutrition Facts Serving size – 2 tablespoons Total servings – 12 Fat (per serving) – 0g Calories (per serving) – 10