Red Lobster Cheesecake

Szczegóły
Tytuł Red Lobster Cheesecake
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Red Lobster Cheesecake PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Red Lobster Cheesecake PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Red Lobster Cheesecake - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Red Lobster Cheesecake Filling: 16 oz Cream cheese 8 oz Sour cream 2 large Eggs 2 tbsp Butter 2 tbsp Cornstarch 1 cup Sugar 1 tsp Vanilla Cookie crumbs Crust: 10 oz Package Lorna Doone cookies - crushed ¼ lb Butter - melted ¼ cup Sugar 1 Envelope Knox unflavored gelatin Mix crumbs with butter, sugar and gelatin. Pat out evenly over bottom of greased 9" springform pam. Bake at 350°F exactly 8 minutes. Beat with electric mixer cream cheese, sour cream, eggs, butter, cornstarch, sugar and vanilla. When the filling is perfectly smooth and creamy pour into crust. Return to 350°F oven and bake 30 to 35 minutes or until a knife inserted comes out clean. Cool in pan on rack 20 minutes before releasing springform from the cake. Cool another 20 minutes before cutting. Sprinkle top with cookie crumbs.