Red Lobster Cheese Biscuits
Szczegóły |
Tytuł |
Red Lobster Cheese Biscuits |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Red Lobster Cheese Biscuits PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Red Lobster Cheese Biscuits PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Red Lobster Cheese Biscuits - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Red Lobster Cheese Biscuits
Serving Size : 10 Preparation Time :0:00
Categories : Breads Biscuits
Cake Mix
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
-----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A-----
1 cup Milk
1/3 cup Mayo
1 tablespoon Sugar -- or
3 packages Sweet & Low
2 cups Self-rising flour
1/4 cup Kraft's American cheese -- grate
Liquid margarine
Garlic powder
Kraft American Cheese food
Combine milk, Mayo, sugar and flour. Beat with mixer at high speed, not
quite 1 minute until smooth and completely combined. Remove beaters. Use
rubber spatula to streak the dough with 1/4c cheese food. Drop batter
equally between 10 paper-lined muffin wells. Drizzle top of each with ts
liquid margarine and dust each with a little garlic powder plus 1 scant ts
additional cheese food. Bake 350~ 25 to 30 minutes or until golden brown
and tripled in size. Cool in pan on racks for 30 minutes. Add only enough
flour so batter drops from spoon.