Red Lobster Cheese Biscuits
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Red Lobster Cheese Biscuits |
Rozszerzenie: |
![](/images/demo/legimi.png)
![](/images/demo/legimi.png)
![Ceneo.pl](http://app.ceneostatic.pl/common/image/logo/ap-logo-transparent-small.png)
Red Lobster Cheese Biscuits PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Red Lobster Cheese Biscuits pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Red Lobster Cheese Biscuits Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Red Lobster Cheese Biscuits Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Red Lobster Cheese Biscuits
Serving Size : 10 Preparation Time :0:00
Categories : Breads Biscuits
Cake Mix
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
-----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A-----
1 cup Milk
1/3 cup Mayo
1 tablespoon Sugar -- or
3 packages Sweet & Low
2 cups Self-rising flour
1/4 cup Kraft's American cheese -- grate
Liquid margarine
Garlic powder
Kraft American Cheese food
Combine milk, Mayo, sugar and flour. Beat with mixer at high speed, not
quite 1 minute until smooth and completely combined. Remove beaters. Use
rubber spatula to streak the dough with 1/4c cheese food. Drop batter
equally between 10 paper-lined muffin wells. Drizzle top of each with ts
liquid margarine and dust each with a little garlic powder plus 1 scant ts
additional cheese food. Bake 350~ 25 to 30 minutes or until golden brown
and tripled in size. Cool in pan on racks for 30 minutes. Add only enough
flour so batter drops from spoon.