Olive Garden Tiramisu Dessert
Szczegóły |
Tytuł |
Olive Garden Tiramisu Dessert |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Olive Garden Tiramisu Dessert PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Olive Garden Tiramisu Dessert PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Olive Garden Tiramisu Dessert - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Olive Garden Tiramisu Dessert
1 sponge cake (10-12") - about 3" tall
3 oz strong black coffee
3 oz brandy or rum
1½ lbs mascarpone - room temp
1½ cups superfine/powdered sugar
unsweetened cocoa powder
Cut across middle of sponge cake forming two layers,
each about 1½" high. Blend coffee and brandy.
Sprinkle enough of mixture over bottom half of cake to
flavor it strongly. Don't moisten cake too much or it
may collapse on serving. Beat room-temperature cheese and
1 cup sugar until sugar is completely dissolved and cheese
is light and spreadable. test for sweetness during beating,
adding more sugar if needed. Spread cut surface of bottom
layer with half of the cheese mixture. Replace second layer
and top this with remaining cheese mixture. Sprinkle top
liberally with sifted cocoa. Refrigerate cake for at least
2 hours before cutting and serving.