Olive Garden Tiramisu Dessert

Szczegóły
Tytuł Olive Garden Tiramisu Dessert
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Olive Garden Tiramisu Dessert PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Olive Garden Tiramisu Dessert PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Olive Garden Tiramisu Dessert - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Olive Garden Tiramisu Dessert 1 sponge cake (10-12") - about 3" tall 3 oz strong black coffee 3 oz brandy or rum 1½ lbs mascarpone - room temp 1½ cups superfine/powdered sugar unsweetened cocoa powder Cut across middle of sponge cake forming two layers, each about 1½" high. Blend coffee and brandy. Sprinkle enough of mixture over bottom half of cake to flavor it strongly. Don't moisten cake too much or it may collapse on serving. Beat room-temperature cheese and 1 cup sugar until sugar is completely dissolved and cheese is light and spreadable. test for sweetness during beating, adding more sugar if needed. Spread cut surface of bottom layer with half of the cheese mixture. Replace second layer and top this with remaining cheese mixture. Sprinkle top liberally with sifted cocoa. Refrigerate cake for at least 2 hours before cutting and serving.