Mrs Fields Peanut Butter Cream -Filled Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Peanut Butter Cream -Filled Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Peanut Butter Cream -Filled Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Peanut Butter Cream -Filled Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Peanut Butter Cream -Filled Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Peanut Butter Cream -Filled Cookies Categories: Cookies, Snacks, Peanut butt Yield: 36 servings Mmmm---------------- -----------cookies----- 1 1/2 c All-purpose flour 1/2 ts Baking soda 1/2 ts Ground cinnamon 1 c Quick oats (not instant) 1 c Light brown sugar, firmly - packed 1/2 c Salted butter, softened 1 lg Egg 1 ts Pure vanilla extract Mmmmm--------------- ------------filling---- -- ¥ 3/4 c Smooth peanut butter 1/4 c Salted butter, softened 2 tb Half-and-half 1 ts Pure vanilla extract 1 1/2 c Confectioners sugar Preheat overn to 325-degrees F. In medium bowl combine flour, soda, cinnamon and oats. Mix well with a whire whisk. Set aside. Cream sugar and butter in a large bowl using an electric mixer set at medium speed. Add the flour-oat mixture, and blend at low speed until just combined. Do not overmix. Separate dough into two balls, flatten them into disks, and wrap each tightly in plastic wrap or a plastic bag. Chill 1 hour. On floured board using a floured rolling pin, roll out one disk to 1/4 inch thickness. Cut cookies with a 2-inch round fluted cookie cutter dipped in flour. Repeat procedure with the second disk, reworking scraps until all the dough is used. Bake cookies on ungreased baking sheets 1/2 inch aprt for 13-15 minutes or until bottoms turn light brown. Transfer immediately to a cool, flat surface with a spatula. When cookies are cool, spread 1 tablespoon of peanut butter filling on the bottom side of a cookies. Top with another cookie-bottom side toward the filling-to make a sandwich. Repeat with the remaining cookies and filling : Yield: 3 1/2 dozen cookies.