Mrs Fields Maple Pecan Butterballs

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Maple Pecan Butterballs
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Maple Pecan Butterballs PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Maple Pecan Butterballs PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Maple Pecan Butterballs - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Maple Pecan Butterballs Categories: Cookies Yield: 24 servings 1 1/4 c Flour 1/2 ts Soda 1 ts Cinnamon 3/4 c Pecans; finely ground in Food processor or blender 1/2 c Butter; softened 2/3 c Sugar 1/4 c Maple syrup 1 lg Egg Recipe by: Ruth Burkhardt (KKBG35A) Preheat oven to 300d F. In a medium bowl combine flour, soda, cinnamon and finely ground pecans. For extra flavor, saute pecans in 1 Tbl butter until slightly browned. Mix ingredients well with a wire whisk and set aside. In a medium bowl cream butter and sugar with an electric mixer until mixture forms a grainy paste. Add syrup and egg and beat until slightly thickened. Add the flour mixture and blend at low speed just until combined. Place dough in plastic bag and refrigerate until firm, about 1 hour. Remove dough from refrigerator and shape into 1-inch balls. Place cookies on ungreased cookie sheets 1 inch apart. Bake 17-18 minutes or until cookie bottoms are golden brown. Immediately transfer to a cool, flat surface.