Mrs Fields Maple Pecan Butterballs
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mrs Fields Maple Pecan Butterballs |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Mrs Fields Maple Pecan Butterballs PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Mrs Fields Maple Pecan Butterballs pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Mrs Fields Maple Pecan Butterballs Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Mrs Fields Maple Pecan Butterballs Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Mrs Fields Maple Pecan Butterballs
Categories: Cookies
Yield: 24 servings
1 1/4 c Flour
1/2 ts Soda
1 ts Cinnamon
3/4 c Pecans; finely ground in
Food processor or blender
1/2 c Butter; softened
2/3 c Sugar
1/4 c Maple syrup
1 lg Egg
Recipe by: Ruth Burkhardt (KKBG35A)
Preheat oven to 300d F. In a medium bowl combine flour, soda, cinnamon
and finely ground pecans. For extra flavor, saute pecans in 1 Tbl butter
until slightly browned. Mix ingredients well with a wire whisk and set
aside. In a medium bowl cream butter and sugar with an electric mixer
until mixture forms a grainy paste. Add syrup and egg and beat until
slightly thickened. Add the flour mixture and blend at low speed just
until combined. Place dough in plastic bag and refrigerate until firm,
about 1 hour. Remove dough from refrigerator and shape into 1-inch balls.
Place cookies on ungreased cookie sheets 1 inch apart. Bake 17-18 minutes
or until cookie bottoms are golden brown. Immediately transfer to a cool,
flat surface.