Kurczak ze szpinakiem

Szczegóły
Tytuł Kurczak ze szpinakiem
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Kurczak ze szpinakiem PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Kurczak ze szpinakiem PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Kurczak ze szpinakiem - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 KURCZAK ZE SZPINAKIEM Składniki: Wykonanie: Kurczaka umyć, włożyć do garnka, by przykrywała • 1 kurczak ok. 1 mięso. Cebulę obrać, umyć, marchewkę oczyścić, kg opłukać. Warzywa włożyć do garnka z kurczakiem, zagotować, zmniejszyć gaz, przykryć, gotować na słabym ogniu, aż kurczak będzie miękki (ale nie może • 40 dag świeżego rozpadać się). Wyjąć go, osączyć, podzielić na porcje. szpinaku lub 30 Szpinak przebrać, umyć, osączyć, grubo posiekać. dag mrożonego Zmieloną kolendrę utrzeć z rozgniecionym czosnkiem i łyżeczką soli. W głębokiej patelni rozgrzać olej (niezbyt • 3 cebule dymki mocno), połączyć z utartą pastą, wymieszać, włożyć lub 1 duża cebula kawałki kurczaka, smażyć na średnim ogniu ze wszystkich stron ok. 10 min, ciągle mieszając. Po tym czasie dodać szpinak i smażyć jeszcze razem następne • marchewka 10 min. Wystawić, doprawić do smaku. • 2 ząbki czosnku • sól, zmielona kolendra • olej